Thursday, December 31, 2009

Notti-Face Giveaway

Meh kita join reramai contest yang dianjurkan oleh adwinda. syaratnya...



* JADI FOLLOWER MAMA -done
* LINK BLOG MAMA TERUS KE BLOG ANDA-done
* SILA TEPEK BANNER KAT SIDEBAR YG DI LINK TERUS KE ENTRY INI-done
* STICKY MODE YE ENTRY ANDA SUME-otw
* YANG PALING PENTING, SILA BUAT SATU ENTRY KAT BLOG MEMASING BESERTA
GAMBAR WAJAH ANAK ANDA/ANAK SEDARA/ANAK ANGKAT YANG PALING NOTTI SEKALI...
* UMUR LAYAK MASUK IALAH 1-3TAHUN SAHAJA MENJELANG TAHUN 2009
* SILA BERIKAN NAMA ANAK & IBU/BAPA, TARIKH LAHIR DAN UMUR SEKARANG
SERTA CERITAKAN SERBA SEDIKIT MENGENAI GAMBAR...

ok.. ini gambar yang saya pertaruhkan...

Nama Anak: Aimy Zulaikha Mohd Ismail

Nama Ibu: Wan Noor'Aili Wan Hussain..

T/lahir Aimy: 27 April 2009 & kini berumur 7bulan

Gambar ni diambil masa on the way nk balik KL raya Aidiladha baru ni...balik t.hari dan semestinya cuaca kt luar panas sesangatnya...Aimy tetiba meragam buat hal nk tidur.. aku lak sibuk je nak ambik gambar dia.... untuk dapatkan position yang yang cantik (pada aku la), lantas aku baringkan dia atas riba aku la.. & muka Aimy terkena la cahaya panas dr luar keta.. tetiba Aimy dengan gaya memberontak sebab muka terkena panas & spontan buat muka geram, tapi sempat senyum jugak..& siap angkat kening sebelah macam ziana zain lagi tuh... aku yang mmg dh sedia pegang kamera, terus snap.. bila tgk balik gambar tu.. berdekah2 aku gelak ngan My Hubby..pada aku ini la gambar yang paling nakal & kelakar penah aimy buat bila nk bergambar..

ok, Pn. Adwindaa, nnt terjah ek.. saya akan tinggalkan komen kt sini...TQ

3 comments:

MamaAdwanEncem said...

okeh dh terjah... hehehe lupa nak letak comment ritu...

gudluck ekkk....

nsazwa said...

salam...
kakakkak....memg nakal tapi funny pun ye jgk...gud luck ye...azwa pun join jgk contest ni..

ieyza said...

aduhaii.....comelnyer...mmg nampak notty laaaa...hehehe