Sunday, December 6, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"
ewah ewah.... kawan aku sorang ni.. anjur contest pulak.. yg ni aku leh join sebab mmg banyak gambar ceria aimy bersama abahnye.. Yang Putri anjurkan dulu, mmg tkder gambar.. tk dapatla join..

ok, apa lg kawan2, meh kita reramai join contest yang dianjurkan oleh Fasha ni... Maklumat hadiah seperti di bawah:
Hadiah setiap satu bagi tempat
PERTAMA
KEDUA
KETIGA
2 Hadiah Saguhati
Tarikh Tutup : 30 Dis 2009

meh tgk Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) dh lama jd follower u all :)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda-semestinya..
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.-done
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..Cara21. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih- akulak tengah juling nk pilih gambar aimy... banyak sangat cerianya..
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini
Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..
Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..
Rebutlah peluang ini...


Aduiii, banyaknya gambar ceria Aimy ngan abah dia... payah gak nk pilih..Okla fasha, ini gambar yang saya pertaruhkan.. Ceria la kot noooooo
Nama Bapa: MrIs
Nama Baby: Aimy Zulaikha
Ok Fasha, nnt tinggalkan komen saya dalam ni ek... klu ada apa yg kurang bgtau k... TQ

2 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

Elly, kite dah jenguk bloh awk..tp awk belum follow kite ler..coz kite cari awk dlm follower kite x de pun..nanti awk add la k..nanti kite semak balik..

ellis said...

la yer ke.... ok.. nnt saya check balik..