Monday, November 9, 2009

Baby With Car Contest

♥ Baby With Car Contest
Kali ni aku nk try join contest yang dianjurkan oleh Mr & Mrs Faez. Aku pilih kategori 2 sebab Aimy berbaju kurung.. hihi


Kategori 2: Aksi Paling Sopan
Nama baby: Aimy Zulaikha Mohd Ismail
Umur baby: 6 Bulan
Jenis Kereta: Wira
Kelab Kereta: Tiada

Kalau sapa yang nk join contest ni, tgk n3 ni.

Bersempena dengan AGM Kelab Keta kami iaituPROSBOC [Proton BLM Owner's Club]kami dengan sukacitanyer ingin memberikan anak-anak anda hadiah yang boleh dibuat main semasa dalam keta.. leh dibuat tdo.. boleh dibuat peluk dan lain-lain perbuatan yang dibenarkan oleh ibu bapa memasingRupa paras hadiahnyer akan diupload kendian hehehehe~ tetapi sebagai klu.. ianya lembut.. berbulu.. selalu orang letak kat seat belakang keta..[Dellisya selalu gigit menatang nih.. erk!]Contest nih terbuka pada 2 kategori dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl untuk 1st Place, 2nd Place and 3rd Place. So akan ada12 PEMENANG
Kategori 1
..: Aksi Paling Berani :..
Kategori 2
..: Aksi Paling Sopan :..

1 Hadiah untuk 1 Pemenang .. : APA YANG NAK KENA WAT? :..
Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin. [Keta sorong, keta tolak, keta control, keta yg msk wit 50 sen dua keping kat shopping complex tuh atau len2 keta sejenis dengannyer tak leh ek] -done, seperti di atas


Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda [Atas keta leh.. kat bonet leh.. kat bahagian enjin leh.. kat seat belakang leh.. kat seat depan leh.. kat tepi keta.. depan.. belakang.. sumer leh.. bwh keta pon leh.. erk! Time keta tak gerak leh.. time keta tgh bergerak pada kelajuan 120km/j pon leh.. erk!] -done, seperti di atas


Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda. [Jenis keta tidak akan memberi apa2 efek pada sesi pengadilan. Nak amik gambo ngan keta keta kancil pon leh ngan BMW 3 series pon leh] -Done seperti di atas


Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh. Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~


.. : TERMA DAN SYARAT :..
Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda-nnt Terjah ek
Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc So gud luck to all!! Kalo ada sebarang pertanyaan.. kaunter pertanyaan dibuka 24/7 tapi kerani yang nak menjawabnyer lak bergantung pada keadaan hehehe~ Tapi yang pasti setiap persoalan akan dijawab dengan kadar segeraThats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

2 comments:

Mr and Mrs Faez said...

Dah jengok..
cute baby awak memang sopan abih
hehehe
gud luck ek!

ellis said...

t.kasih

tak sabar nunggu result.. huhu