Thursday, January 14, 2010

Saat-Saat Terindah Ibu & Ayah Bersama Si Manja

SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA


satu lgi contest aku nk join... hihi.. gile tul aku ni... meh baca syarat2nya


WAJIB jadi follower RAYYANOUTLET ;
2) warganegara MALAYSIA;
3) hantarla pict² terindah ibu & ayah bersama si manja anda..
4) sila letakkan sticky mode (pic itam pth di bwh tu) di sidebar anda & link kan nya di dlm link list korang
5) copy juga banner rayyanoutlet di side bar anda (tak paksa, klu nk letak pun boleh, xmau letak pun xpe)
6) sila tinggal kan link anda di kotak komen ya utk tuan umah melawatPemenang2 berdasarkan pemilihan JURI TETAP RAYYANOUTLET
Hadiah????

- kitaorang akan bg sesuatu istimewa yg jarang dibuat org...akan jadi satu kenangan utk family kawan2 ye...jgn sedihhhh..upin ipin dah minta ibu sediakan hadiahnyer ...hehehe
CEPAT!!!JOM JOIN SEKARANG!!!

Ok, ini gambar yang dipertaruhkan...

Kenangan terindah sewaktu pertama kali bercuti di Pengkalan Lumut, Perak.

7 comments:

ieyza said...

saat2 berkaler oren....cool...

nsazwa said...

wah....sedondon ye....sweet...

ellis said...

sedondon adalah my trademark.. kih kih

Jiey^Mien said...

comel jer.. mesti org pandang coz betul2 sedondon ni..
=)

it's my life said...

ellis....sila tglkan jejak link anda supaya kami sng terjah ya (spt cth kwn2 lain) tq:)

~aSHa~ said...

Wah tertarik tgk kaler oren tu...good luck fren

it's my life said...

slm tn umah....kite dtg mlawat g ...thnx ya join contest....gud luq...