Tuesday, September 15, 2009

Tig Tag Fasha

16 Sept 2009..

Dah lama aku tk update blog ni... malas la & no mood.. hehe.. apapun aku try jawab TAG ni..dh lama fasha ke Pu3 tag aku, hari ni baru nk jawab.. sori kengkawan...
Antara soklan2nya adalah........

1. Anda rasa anda hot?
Hari ni agak hot sebab terlepas tren shuttle.. pagi td.. masa aku sampai di stesen, tren shuttle ke Ipoh dh sampai... tp kena seberang belah sana.. aku ingat tren tu dh nk jalan.. aku pikir nk lari naik tangga nk kejar tren tu, tp kot2 tetiba tren tu jalan.. buat penat aku jer... tp rupanya lama gak tren tu tunggu penumpang.. aku gak yang melepas sebab tengok jerrrr...

2. Upload gambar2 kesayangan anda....

3. Kenapa anda suka gambar ini?
Kerana dalam gambar ni ada semua insan-insan yang aku sayang....makayah+keluarga, mertua+keluarga, sedara + kawan2 & teristimewa MyHubby+Mybaby...Semoga kita dipanjangkan umur oleh Allah s.w.t. Amin

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Dua minggu dr tarikh aku nk bersalin.. tk ingat tarikh daaaaa

5. Lagu terakhir anda dengar?
Dah tentula.. skang ni lagu..'selamat hari raya...hari mulia..'

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
belek2 phone sebab tunggu..'laki den tk call lg.. tgh tidur gi ke kt hotel di KK tu..' malas aku nk meseg dia..kot2 mengganggu..

7. Selain dari nama anda sendiri anda suka di panggil?
a. Ayang ~ Dah tentula panggilan dari cintaku En.Is
b. Adik - MyBro
c. Kakyi ~ MyAunty & her Family
d. Ibu.. hehe.. aimy belum pandai panggil lagi...

8. Tag lagi 6 orang
1. Pu3
2. Aisyah
3. Izna
4. Adam
5. ?
6.?

***siapa No. 1 kepada anda??
~ kami join P**L*** pada tarikh yang sama

***Bagaimana pulak No. 3??
~ Rakan DCL aku

***Pendapat anda tentang angka 4??
~ seorang yang kreatif hasilkan blog menceritakan tentang kampung ku.. Lata Sedim

***Kata sesuatu tentang No. 2??
~ Harap sabar menanti... rezeki di Tangan Tuhan

***No 5 ??
~ tak der kawan...


***No 6 ??
~ Tak der kawan

2 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

elly, nanti amik kad raye kat umah kite tau..

:: PU3'z :: said...

siler ambik kad kat teratak aku